SMAAKMA(K)KERS

Ons culinair avontuur begon in 2011, wanneer Chef Sam, samen met Paul ‘Toets’ Thielemans en Rik Tubbax, het restaurant op de gastronomische landkaart plaatste. Al snel werd Vers Namur een referentie in Vlaams-Brabant, voor wie lekker én gastronomisch wou eten.

Begin 2018 is Filip Mergeay mee in de zaak gekomen. Als creatieve duo beschikken ze over een gezonde dosis ondernemerschap, passie en smaak.

Ook in de toekomst willen Sam & Filip Vers Namur verder uitbouwen tot een trendy, verrassend, stijlvol restaurant, waar iedereen kan genieten van de pure Belgische seizoenskeuken.

Chef Sam in actie op de jamesessie van Kookslag #Streekproducten

Op 25 april 2022 werd Chef Sam opgenomen binnen de 33 Masterchefs van België. Hij kreeg in Diksmuide een welverdiend ereteken als “Compagnon de la Toque Blanche”. Proficiat Chef Sam! Dubbel en dik verdiend!

Together For Gold ! Het laatste nieuw

Samen supporteren voor onze Rode Duivels!

Vers Namur Tvv Honk

Bestellen kan via www.VersNamur.be/reserveren

LOCALS IN A BOX

* Verplicht